isabelleskoglunds

ISABELLE

Kategori: Allmänt





kLÄDER

Kategori: Allmänt





Fick hem min skinnväst och några coola linnen idag, sååå jävla snyggt! Skinnvästen kommer nog bli det plagg jag kommer använda flitigast i sommar, grymt!! :)

UTOMLANDS

Kategori: Allmänt

Har en pissdag idag! Vill bara åka utomlands, komma bort ett tag, vila upp mig, bara njuuuuuta! Snart var det ett år sen jag va utomlands sist, det är fan alldeles för länge!! Vill ta en resa med min älskling igen...... gud vad sköööönt det vore!!! tittar igenom utomlandsbilder och suget blir ännu större efter att åka, vill nununu!











Vill till värmen och där tiden står stilla... när man är utomlands så har man inget att anpassa sig till man bara lever, sååååå skööööönt!


VAFAN?!

Kategori: Allmänt

Ser nu på facebook att det är skickade massa vänförfrågningar från den till folk... vafan någon måste hackat sig in i min faaacebook??? för det är skickat till människor jag absolut inte känner och inte vill känna hahha... jaja jag får bjuda på det att dem tror att jag vill vara deras vän.... har iaf avbrutit alla förfrågningar nu ... åhhh vilket mas!!!!




god morgon föresten:)

GÄST BLOGGAR PÅ FYLLAN

Kategori: Allmänt











hej hopp hallon snopp!
nu ska ja gäst blogga å försöka komma på nått att skriva.. hm kan blisvårt!
vetiafatt vi ska göraett inbrott.. ska inte inte säga vart så de får bli en hemlighet, kanske kommer upp bildersen.. devet man aldrig..

på bilderna har vi den riktiga issikissi inte den poserande issi ;)

kram i ett kök

myspys

Kategori: Allmänt

kvalitetstid med tjejerna <3 använder mina fina gynningglas och dom används endast vid speciella tillfällen:)









GOD MORGON!

Kategori: Allmänt

...
god morgon ! vaknade och kände att det skulle bli så skönt med en dusch, men icke , vattnet är fan avstängt till kl 16!! så irriterande.. hade iaf lite vatten i en tillbringare så jag kunde göra mitt morgon kaffe :)
Idag har jag gjort iordning en LCHF frukost , tror jag ;) och ska även koka ihop en köttfärssoppa som är lchf sen, det är jennifer som hjärntvättat mig ;)

för er som inte vet...
LCHF står för lite kolhydrater och mycket fett (Low Carb, High Fat). Det är inte en högproteinkost, och det är inte en kost baserad på kolhydrater och fett.

LCHF står för en kosthållning där vi strävar efter att minimera intaget av kolhydrater och ersätta kolhydratbortfallet med fett. Fettet ska företrädesvis komma från animaliska källor och gärna vara mättat. Kolhydraterna ska främst komma från grönsaker som växer ovan jord. Maten ska vara producerad på ett naturligt sätt och innehålla så lite tillsatser som möjligt.


Min frukost idag: Broccoli, körsbärstomater, keso, turkisk youghurt med tillsatt kryddor( gott till grönsakerna), ostrullar med lite smör i och äggröra med majonäs! visst ser det gott ut :)!



Känner mig nu proppmätt och kommer stå mig på detta länge idag, man behöver inte massa äckligt bröd för att bli mätt! nää nu ska jag se ett one tree hill avsnitt sen städa lite ;)

BUFFALO WINGS

Kategori: Allmänt

Har haft en trevlig eftermiddag/kväll! åkte med jennifer och handlade förut och tro fan på att jag kom ut från mataffären med två påsar LCHF mat, tänkte iallafall börja laga lite nyttig mat! några dagar i veckan ska jag skippa kolhydrater och socker, men jag ger inte upp potatis helt, för det älskar jag!

Fick bli en solning idag med, känns som att det är dags att bli lite vårbrun, få en fin grund :) Jag personligen känner mig inte alls fräsch och fin blek, jag mår lite bättre när jag får lite färg och känner mig snyggare! så nu ska jag ligga i med solningen ett tag, fint att vara lite brun inför fotograferingen i april med :)

nä nu ska jag äta buffalo wings, har blivit ett litet beroende! bara hjärtat som fattas här brevid mig i soffan med mina wings ;) men han får jag kramas med om några dagar:)






BILDBOMB

Kategori: Allmänt

Igår var det mellan 20-25 grader i mellerud! Det firade vi med ett dubbelpass i solariumet och en grillning på kvällen :) HÄRLIGT! nu när solen börjar komma kanske man ska skaffa sig någon snygg keps, NY har jag och den känns lite last year faktiskt, funderar på en marinblå Lexington, ska bara hitta den där speciella som hjärtat slår lite extra för ;)  Idag blev det även en lunch på strandgatan med tjejerna efter föreläsningen!






Kvällsmyyyyyys:)




mmmmmm....smakade verkligen sommar:)







hej så länge

NÄTSHOPPING

Kategori: Allmänt

Den där nätshoppingen blir ett beroende... Nu har jag och jennifer klickat hem varsitt packet från gina och finally har jag hittat en skinnväst!! sitter även med färg i håret för att få bort min ljusa utväxt, sååå gött när det är gjort, man känner sig som en helt ny människa verkligen :)










mmmm.. idag har jag ätit riktig mat, fläsk bruna bönor, löksås och potatis! gott !:)



EN LUGN HELG

Kategori: Allmänt


Inte bloggat på heeeeela helgen, har varit dunderförkyld, det vill säga sjuk och har legat på dödsbädden! Har iaf haft en lugn helg i bengtsfors hos hjärtat, inte en droppe alkohol har varit såååå skönt! ska oftare ta såna här helger, kroppen behöver det! Helgen har bestått av mys, garagefika, sol, grillning, tacos, Robin, garaget, förkylning, kaffe och hängt i solen med barkis :) en snabb och enkel sammanfattning! Vart för mycket bilar för min hjärna denna helgen tror jag för inatt har jag drömt om massa mattsvarta audis och massvis med fina silvriga fälgar haha..

ah jag vet inte vad man ska skriva när man bor i mellerud och bloggar, såå jävla intressant liv har jag inte.. så känner mig ganska tom på ord men då är det tur att jag har bilder att lägga upp, för bilder säger mer än tusen inte.. inte sant ?;)






kaffestund fredag kväll med jennifer och hanna


älskar sängen när man är sjuk


NYX, jättebra sminkmärke



såååå härliga vårfärger


Garagegrillning i lördags, gott!


balkonghäng i solen med Barkis



Avslutade helgen med tacomys :)

Bortser man från förkylningen så har helgen varit kanooooon! <3


Be loose wear GOS..

Kategori: Allmänt

God morgon :)

sovit såå dåligt inatt, vridit och vänt på mig hela natt plus att jag har haft halsont! Men efter en energirik dunderfrukost och några alvedon så är jag som en ny människa igen! föräter mig på halstabletter trots att halsen inte gör ont längre, vill verkligen inte bli sjuuuuuk!!!!

Har en rolig sak att dela med mig av.. Jag är en av modellerna för gangbangofsweden - Be loose wear GOS! känns faktiskt kul, fotografering sker under april månad och därefter någon gång så kommer det så småningom upp i webbutiken!  Uppdaterar här på bloggen när det är dags och självklart med lite bilder under fotograferingen :)



Ikväll ska jag Fredagsmysa med min goding idag!
Som jag längtat!
PUSS!

ONETREEHILL

Kategori: Allmänt

Helt tom och förstörd efter kvällens avsnitt av one tree hill , (har inte börjat sända säsong 9 på tv i sverige än så ser via internet från usa) , grina mig igenom hela avsnittet.  Det är sjukt hur känslosam man blir, men jag tror att mycket beror på att man kan relatera väldigt mycket av det som händer till sina egna händelser och erfarenheter i livet. Har följt One tree hill sen 2003 så det känns som att man lever i deras värld när man tittar på serien, helt sjukt men gud så underbart det är när en serie är såååååååå jävla bra, trots att den är inne på 9:onde säsongen! Serier brukar bara bli sämre och sämre... men inte denna serien! Serien förmedlar verkligen vad som är viktigt och inte i livet, vilka man ska ta vara på och vad man inte ska gå miste om! Väntar ivrigt till nästa veckas avsnitt nu!!!!








...

.....

Kategori: Allmänt

Snart åker jag ner mot trollhättan för att skriva affärsjuridiks tentan, nervöst men skönt att få det gjort! värsta som kan hända är att det går helt åt skogen och då får man ta nya tag! men självklart ska man gå in med inställningen att detta ska gå bra och att man klarar det , positivt tänk det gör väldigt mycket de!! har ätit en kanonfrukost och vaknat upp till en solig torsdag, jag känner mig redo !!!:)

Ska även ta upp en sak som jag gått och tänkt på länge, fan va tragiska människor det finns! Det finns personer man knappt känner som genom handlingar visar att dem har såååååå ruttna personligheter! Tycker synd om såna personer som måste lägga sig i andras liv för att deras egna är för tråkigt.. Det krävs mycket smink på en brud med rutten personlighet för att hon ska se snygg ut.. Nu menar jag absolut ingen specifik utan mer allmänt, tjejer är förjävliga mot varandra! jag hatar ingen men det finns mängder jag ogillar, för tjejer med ruttna personligheter och som är självupptagna att det enda dom kan tänka på är sig själva, dom kan fan göra sig själva en tjänst, växa upp och inse att världen vi lever i fungerar inte så som den bubblan dom lever i eller slå in sig själva i ett paket ner till afrika och stanna där, ingen kommer sakna er!

såååå skönt att få ut mina känslor här, dom som inte gillar det jag tycker och skriver behöver inte läsa det ;)





nu ska jag kila till bussen , hej så länge

BIG BROTHER

Kategori: Allmänt

Tittat igenom gamla klipp från bb säsonger, inser hur dåligt det är nu och hur grymt det var då! Det var mycket bättre deltagare och roliga människor förr, det va kanal 5 som hade det och när det var fest så fick dom in mängder av alkohol! Deeeeeet var så sjukt mycket mer underhållande, nu suger det ju! inga roliga människor och dem är inte snygga för den delen heller! Vaaaaaaad händer? Jag vill ha tillbaks gamla BB då man visste att alla säsonger skulle bli grymma!

2006 var grymt då jessica vann. Älskar den tjejen, grym som fan!
2003 då linda rosing medverkade och danne vann var också grymt bra!
Carolina gynning, oliver, ragger, jessica, rosing och alla andra.... vart har människor som er tagit vägen????

Blir nog tyvärr inte många säsonger mer efter denna som är nu. Är nog dyrare att hålla igång den än vad pengarna dem tjänar på den tyvärr..


HEJ DÅ BIG BROTHER

SOLIG EFTERMIDDAG

Kategori: Allmänt

Hunnit med mycket idag, pluggat affärsjuridik inför tentan imorgon, fått långt hår igen;) och haft en liten picknick med utter i solen:) får passa på nu när solen är framme man vet inte hur länge det varar! Men hört att helgen ska bli kanonväder , skööööönt!









KVÄLLSBESÖK

Kategori: Allmänt



Ikväll har jag haft mamma, mormor och två av mina systrar här på besök, mysigt! har druckit kaffe och ätit goda smörgåsar:)  Helt slut efter en hel dag med plugg och föreläsning, imorgon blir det plugg hela dagen inför tentan på torsdag, sen ska jag fan unna mig några dagar att göra ingenting, bara sova ut, mysa och slappa! det är jag värd:)



Mamma, storasyster och lillasyster



Jag och min lilla Linn



Kaffe och soligt idag :)


...

Kategori: Allmänt

Godmorgon :)

Idag är jag uppe med tuppen, sitter och tittar på Mix megapols morrongäng och äter frukost, mysigt! Älskar verkligen att sova men hela dagen blir bättre av att gå upp tidigt och man får mer ut av den! Har tänkt att plugga lite innan jag åker ner till skolan för sista föreläsningen i juridiken innan tentan på torsdag.. Ska bli såååå skönt efter den är gjord på torsdag då man jag pusta ut ett tag och bara slappna av!

Igår kväll såg jag klart sista avsnittet som finns ute från säsong 9 av OTH. Helt förkrossad, vill se meeeer! väntar ivrigt på att fler avsnitt ska läggas upp! Jag är verkligen en person som älskar serier, hittar man en bra serie så finns det inget bättre än att regniga dagar ligga inne i sängen och bara titta på den, man kan verkligen titta hur många avsnitt som helst, finns ju inget stopp!



Ha en fin dag trots det tråkiga vädret :)

...

Kategori: Allmänt

Suttit inne i flera timmar nu .. dags att gå ut och få lite luft, beger mig till jennifer för kaffe och cigg.. helt underbar kombination :) Vinterjackan är fortfarande på, för såhär på kvällskvisten är det inga varma vindar!  PUSS!

...

Kategori: Allmänt

Måndag.

Imorse när jag vaknade så hör och häpna det hade snöat! Alla skriver på det jävla facebook åh sommaren är här , våren är här, snälla ta det lungt det är bara mars! Jag längtar också massvis till vår och sommaren och självklart får man en kick när solen tittar fram, men kommer våren nu så kommer sommaren i maj och sen regnar det juni och juli, så vi kan allt vänta på värmen ett tag till så vi får sommar när det ska vara sommar i år!

Har iallafall precis kommit hem från bengtsfors, detta vädret är värdelöst att köra i då det går åt mängder av spolarvätska, allt jävla damm från grus och skit plus att det blåser storm idag och solen skiner, ingen bra bildag alls! Men tackar gud för spolarvätska utan den ser man ju fan ingenting!  Men väl hemma ligger ett nellypaket och väntar på mig vilket gör att hela min dag bli bättre! Nu gör det faktiskt inte så mycket att jag ska plugga juridik hela dagen för nu är jag på glatt humör och ska se ett One tree Hill avsnitt innan jag kör igång med plugget :)



Från nellypaketet!



Toppar från Vero Moda!



PUSS

GÅRDAGEN

Kategori: Allmänt

Bra Lördag

Igår gick jag och anna till vågen för att äta mat och ta några öl, det var väldigt trevligt! tog några glas vin ihop hemma innan vi drog på fest, äntligen en hemmafest! sååå efterlängtat! En lyckad och rolig lördag och mitt sällskap inatt blev Jennifer, fixade till en riktigt mysfrukost till oss imorse:) Nu ska bara slappa resten av dagen, åka till Bengtsfors och myyyyyysa! älskar söööööööööndagar!!!















PUSS!


INSPIRATION

Kategori: Allmänt

längtar efter vår och sommartider.



















Det blir en sommar med mycket nitar för mig! jeansshorts stickat och virkat! självklart hänger skinnjacka och jeansjackan med också! LÄNGTAR!
PUSS

HÄNGER PÅ TRENDEN

Kategori: Allmänt

Välkomna mig själv till bloggvärlden

Har länge funderat på att skaffa blogg och nu tog jag tummen ur röva och gjorde det. Tack min fina sofii som hjälpt mig besök hennes grymma blogg på sofiiengblom.blogg.se . Idag har det varit full rulle, men jag har hunnit tenta av en kurs idag, detaljhandelns marknadsföring, håller tummarna för att den blir godkänd!  Har även hunnit ta mig tid till att leta inspiration för vår och sommartrender/kläder, finns massor snyggt och jag vet vad jag kommer köra stenhårt på i vår och sommar, kommer skriva mer om det imorgon!  Resten av kvällen blir det nu fredagsmyyyyys <3












PUSS

Blogglovin Issa

Kategori: Allmänt